Friday, June 2, 2023

|

Fationi dhe Melisa takim të nxehtë, shkëmbejnë puthje në palestër(VIDEO)

po lexohet

Pas sherrit mes Anës dhe Melisës për Fationin në lidhje me takimin e kësaj të fundit dhe Fationit, në emisionin e “Për’puthen” janë ilustruar disa pjesë nga takimi i tyre i nxehtë.

Takimi në fjalë, ka qenë më intim dhe më i nxehtë se i pari. Fationi e dërgoi Melisën në palestër ku veshën dhe dorezat e boksit. Ndërkohë, Melisa e pyeti Fationin “Do bëjmë boks tani, do goditemi?”, ndërsa Fationi iu përgjigj “Ty të pëlqen fort?”. Në bisedë e sipër, Melisa e pyeti Fationin se çfarë mendon në lidhje me deklaratën e saj se i pëlqejnë meshkujt me eskperiencë. Fationi i tha se “S’ke besim te mua ti?”, ndërsa Melisa theksoi se “Këta që bëjnë si të fortë, ndonjëherë s’janë gjë”.

Në videon që ilustrohet në vijim duken disa pjesë nga takimi intim mes Melisës dhe Fationit.

të fundit

12 dhoma gjumi dhe 24 tualete, zbuloni shtëpinë 60 milionë dollarë të Jennifer Lopez dhe Ben Affleck

Jennifer Lopez dhe Ben Aflleck kanë rreth një vit që po kërkojnë një shtëpi që të nisin së bashku...

të ngjashëm