Wednesday, November 29, 2023

|

spot_img

Ju kujtohet djaloshi 2-vjeçar që pinte 40 cigare në ditë?! Shikoni si duket tani

po lexohet

10 vite më parë, një vogëlush indonezian, i quajtur Ardi Rizal, shokoi botën me historinë e tij. Ai asokohe ishte vetëm 2 vjeç, por megjithatë konsumonte 40 cigare në ditë.

Në atë kohë thuhej se vogëlushi kishte krijuar varësi nga duhani, gjë e cila i kishte shkaktuar dhe probleme shëndetësore.

Kjo histori mbushi të gjitha mediat botërore dhe të ndikuar nga ky presion, qeveria indoneziane reagoi dhe e dërgoi djalin në një qendër rehabilitimi. Ardi arriti që të harronte zakonin e vjetër, por kjo u arrit me një kosto, ai nisi të ushqehej shumë e si rrjedhojë të shëndoshej së tepërmi.

Ardi tashmë është 12 vjeç dhe sipas mjekëve bën një jetë të shëndetshme.

të fundit

Kirurgu i njohur britanik: Kështu shërohen metabolizmi i keq, kapsllëku dhe jashtëqitja e fortë, pa ilaçe!

2–3 lugë të këtij artikulli në ditë do të zgjidhin problemin tuaj për vetëm 7 deri në 14 ditë Zgjidhja...

të ngjashëm