Monday, May 29, 2023

|

Më në fund shkenca shpjegon pse vajzat dashurohen me djemtë “e këqij”

po lexohet

Shumë vajza të mira vrapojnë drejt djemve që do ju sjellin vetëm telashe dhe falë hulumtimeve, ne tani e dimë pse ndodh ndodh kjo.

Vajzat e duan vetëbesimin tek burrat.

Djemtë e këqij nuk do të kishin aftësinë për të tërhequr vajza, nëse niveli i tyre i besimit do ishte i ulët. Çështja është se niveli i besimit që ata kanë është aq i lartë, sa duket në çdo lëvizje që bëjnë, tek sjellja me miqtë, mënyra si e ngasin makinën, si ushqehen etj.

Ovulacioni i shtyn vajzat drejt djemve problematikë.

Gratë bien brenda me djemtë e këqij sepse është në natyrën e tyre. Shkenca thotë se kur një grua është në fazën e saj të ovulacionit, hormonet e saj bëjnë që ajo ta shohë atë mashkull si babain e fëmijës së saj. Pranë kohës së ovulacionit, vajzat tërhiqen djem me pamje të mirë, karizmatikë dhe rebelë.

Personaliteti i “djalit të keq” është më tërheqës.

Atyre thjesht nuk u intereson asgjë. Për ta, nuk ka asnjë libër rregullash ose rregulla specifike që duhet të ndjekin. Ata i bëjnë vetë rregullat e tyre dhe duket sikur gjithmonë jetojnë në ajër. Edhe pse ata nuk duan të jenë nën kontroll dhe janë të apasionuar pas besimit të tyre, ata dinë mënyrën e duhur për të trajtuar një vajzë dhe për ta bërë atë të ndihet mirë.

Vajzat kërkojnë një frymë aventureske dhe argëtuese.

Një nga karakteristikat e një “djali të keq” është një dashuri për aventurë dhe eksitim. Në syrin e grave nëse një mashkull nuk po bën një jetë aventureske dhe të egër, do të thotë se ata nuk janë të përshtatshëm për një lidhje dinamike.

Gratë ndihen të mbrojtura rreth tyre.

Vajzat zgjedhin djem të këqij sepse duan një figurë mashkullore nga e cila mund të mbrohen. Shumica e grave që ndjehen të rrezikuara dhe kanë frikë nga krimi, kërkojnë një burrë që mund t’i mbrojë ato. Në fakt, pamja e tyre e fortë fizike është arsyeja pse gratë ndjehen të sigurta rreth tyre.

Ata nxjerrin anën e keqe të një vajze

Një psikolog, Robyn McKay, Ph.D., shpjegon se vajzat që kanë një anë të fshehtë të brendshme rebeluese, tërhiqen lehtësisht nga burrat që mund t’ja nxjerrin atë në pah. Zakonisht, tek vajzat, kjo karakteristikë mund të jetë e shtypur gjatë fëmijërisë dhe një nga mënyrat më të lehta që ato ta nxjerrin këtë anë, është të fillojnë të takojnë një djalë rebel.

të fundit

EKSKLUZIVE/ Zbulohet data e dasmës së Arbanës së Eduartit, ja detajet nga ceremonia e veçantë

Arbana Osmani dhe Eduart Grishaj do të martohen në datën 17 qershor. Lajmi bëhet me dije nga burime ekskluzive...

të ngjashëm