Monday, May 29, 2023

|

Bërxolla nga furra në salcë qepësh dhe kos

po lexohet

Të buta dhe të shijshme!

Përbërësit:

– 2 bërxolla (pule ose lope);
– 1 domate;
– kripë;
– piper;
– mustardë;
– 2 thelpinj hudhre;
– 100 g kaçkavall;
– 100 g kos.

Përgatitja:

Në një tepsi të lyer qitni rrathët e qepëve me trashësi prej 1 cm dhe shtoni bërxollat.

Qitni kripë dhe piper, shtoni mustardën sipër mishit dhe rrathëve të domates.

Qitni të gjitha hudhrën e grirë, shton kaçkavallin e grirë në rende dhe jogurtin grek.

Piqni 45 minuta në 180 gradë Celsius.

të fundit

EKSKLUZIVE/ Zbulohet data e dasmës së Arbanës dhe Eduartit, ja detajet nga ceremonia e veçantë

Arbana Osmani dhe Eduart Grishaj do të martohen në datën 17 qershor. Lajmi bëhet me dije nga burime ekskluzive...

të ngjashëm