Thursday, April 18, 2024

|

spot_img

Rimbursimi për ata që kanë marrë gjobë prej shkeljes së afateve të qëndrimit/ Denaj jep njoftimin: Gati fondi, ja ku të aplikoni

po lexohet

Ministrja e Financave, Anila Denaj, bëri të ditur sot se të gjithë personat që kanë marrë gjobë për shkak të kalimit të afatit të qëndrimit jashtë vendit, në periudhën 10 mars – 1 qershor 2020, tashmë mund të kërkojnë rimbursimin e tyre.

Nëpërmjet një video- mesazhi në facebook, Denaj u shpreh se çdo qytetar mund të aplikojë nëpërmjet Postës Shqiptare, duke paraqitur një dokumentacion që vërteton marrjen dhe pagesën e penalitetit dhe numrin e llogarisë bankare ku do të ndodhë rimbursimi.

“Është alokuar një fond nga buxheti i shtetit për të rimbushura vlerën e penaliteteve që qytetarët kanë marrë si rezultat tejkalimit të afateve të qëndrimit jashtë vendit, në periudhën 10 Mars – 1 Qershor 2020.
Sipas vendimit të Këshillit të Ministrave, çdo qytetar është i lutur të aplikojë pranë administratës tatimore nëpërmjet Postës Shqiptare, me një dokumentacion që vërteton marrjen dhe pagesën e penalitetit dhe numrin e llogarisë bankare ku do të ndodhë rimbursimi.

Rimbursimi do të ndodhë i plotë dhe në vleftën e lekut. Jeni të lutur që prej ditës së sotme të bëni këtë aplikim dhe brenda qershorit do të bëhet rimbursimi i plotë, në rast mungese rimbursimi, ju lutem na shkruani”, tha Denaj.

të fundit

Arrestohet Soni Malaj dhe dy këngëtarë të tjerë, u ndaluan nga policia teksa po performonin në skenë

Këngëtarët shqiptarë Soni Malaj, Don Phenom dhe Sinan Vllasaliu janë arrestuar nga policia zvicerane. https://youtu.be/d25k816hXlk Sipas raportimeve të mediave, artistët do...

të ngjashëm