Vip-Magazine.alVip-Magazine.alVip-Magazine.al
  • Të famshëm
  • Stil jetese
  • Aktualitet
  • My Bookmarks
  • Rajoni & Bota
  • Vip Travel
  • Vip home
Reading: Mish i pjekur pule me spinaq: Drekë e mrekullueshme për gjithë familjen
Share
Sign In
Notification Show More
Font ResizerAa
Vip-Magazine.alVip-Magazine.al
Font ResizerAa
  • Të famshëm
  • Stil jetese
  • Aktualitet
  • My Bookmarks
  • Rajoni & Bota
  • Vip Travel
  • Vip home
Search
  • Të famshëm
  • Stil jetese
  • Aktualitet
  • My Bookmarks
  • Rajoni & Bota
  • Vip Travel
  • Vip home
Have an existing account? Sign In
Follow US
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Vip-Magazine.al > Vip world > Vip kitchen > Mish i pjekur pule me spinaq: Drekë e mrekullueshme për gjithë familjen
Vip kitchen

Mish i pjekur pule me spinaq: Drekë e mrekullueshme për gjithë familjen

Last updated: November 19, 2022 13:41
2 Min Read
SHARE

Kjo recetë është shumë e shijshme, e ushqyeshme dhe njëkohësisht kalorike

Përbërësit:

▪ 600 gramë gjoks pule (file),
▪ 1 kilogram spinaq,
▪ 2 lugë erëza të përziera,
▪ 1 qepë,
▪ 1 lugë spec i kuq i bluar,
▪ vaj,
▪ kripë,
▪ piper i bluar i zi.

Lexo edhe:

Si të përgatisni krepa në shtëpi në vetëm pak minuta, ndiqni recetën (VIDEO)
Do t’ju dalë njësoj si e pastiçerisë, kjo është receta e trileçes më e lehtë që keni parë ndonjëherë
Receta e bakllavasë perfekte ashtu si mjeshtrat e Turqisë
E përjashtuan nga shkolla në klasën e katërt, shkak varfëria. Sot i riu nga Kukësi është pastiçieri më i mirë në Venezia

Përgatitja:

Gjoksin e pulës e presim në kube (ose bërxolla), i qesim kripë, i marinojmë me përzierjen e erëzave, i qesim piper dhe i fërgojmë në tigan me vaj të nxehtë.

Në tigan qesim 100 mililitra ujë. Qepën e presin në copa të holla dhe i qesim në tigan në shporet. Edhe një herë i marinojmë me përzierje të erëzave. I shtojmë specin e kuq të bluar dhe i qesin edhe 100 mililitra ujë.

Enën e qeramikës e spërkatim me vaj dhe i qesim gjysmën e fletëve të pastruara më parë të spinaqit. Gjysmën e përmbajtjes nga tigani e qesin në enën e qeramikës.

Pastaj sipër qesim fletët e mbetura të spinaqit, dhe përmbajtjen e mbetur nga tigani e shtojmë në enë. E mbulojmë me kapak dhe e fusin në furrë.

E pjekim 60 minuta në 220 gradë. E nxjerrin enën nga furra dhe me lugë heqim ushqimin në enën për shërbim.

Sipas shijes, është e mundshme që në porcion të shtohet edhe një lugë ajkë apo të shërbehet me kos.

Ju bëftë mirë

Pite me fasule: Një specialitet i pazakontë, shija e të cilit do t’ju kënaqë
Bukës i hidhet me ngjyrues? Eksperti zbulon metodën e thjeshtë sesi ta dalloni…
Sa e rrezikshme është furra nëse nuk e pastroni
Ndonjëherë e teprojmë me konsumin e kripës, ja shenjat që e tregojnë këtë…
Ëmbëlsira më e shëndetshme që keni ngrënë ndonjëherë sa keni dëshiruar: Sfera kokosi nga vetëm dy përbërës!
TAGGED:Mish i pjekur

Sign Up For Daily Newsletter

Be keep up! Get the latest breaking news delivered straight to your inbox.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp Copy Link
Previous Article Gabimi që bëjmë kur skuqim mëlçitë: prandaj janë shpesh të thata dhe të forta
Next Article “Hoteli përbri kishës”, tregimet e errëta shohin dritën e botimit

Stay Connected

235.3kFollowersLike
69.1kFollowersFollow
11.6kFollowersPin
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

‘Jam e dashuruar’, Klaudia Pepa flet për herë të parë për partnerin, zbulon planet
Të famshëm
July 6, 2025
Dy qytetet ku temperaturat do të shkojnë mbi 40 gradë Celsius
Moti
July 6, 2025
Grida Duma rrëfehet si kurrë më parë për djalin e saj
Të famshëm
July 6, 2025
Grida Duma tregon bastin që i vuri vetes kur nisi moderimin e “Top Story”-t: Kisha dilema
Të famshëm Tv Shows
July 6, 2025

Lexo edhe:

Vip kitchen

Pite nga fasulja: Është e mirë për racion, por edhe për shtesë të ushqimit

February 26, 2023
Vip kitchen

Buka që nuk të shëndosh, recetë e thjeshtë dhe e shpejtë

February 26, 2023
Vip kitchen

Ushqimet fatsjellëse që s’duhet të mungojnë në tryezën e Vitit të Ri

December 31, 2022
Vip kitchen

Gjalpë molle për lyerje buke: Mund të përmirësojë shijen e ëmbëlsirave dhe tortave

December 4, 2022
Show More
//

We influence 20 million users and is the number one business and technology news network on the planet

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

Vip-Magazine.alVip-Magazine.al
Follow US
© 2025 Vip-magazine.al All Rights Reserved.
  • Vip home
  • Vip Travel
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?