Tuesday, November 29, 2022

|

spot_img

Çfarë duan të shmangin shumica e njerëzve në një takim të parë?

Më të lexuarat

Takimet e para nuk janë një arritje e lehtë, kështu që nuk është e keqe që të kemi disa opsione të shkëlqyera për takimin e parë në xhepin tonë. Pavarësisht nëse përdorni apo jo aplikacione takimesh, të dhënat e reja nga aplikacioni i takimeve Hinge sapo zbuluan një tendencë të takimit të parë për të cilin do të dëshironi të dini dhe të shmangni para se të kërkoni dikë të dalë.

Bazuar në informacionin e mbledhur nga Hinge nga më shumë se 3,000 të anketuar këtë maj, njerëzit duan të zhyten në pishinën e takimeve pa një pije në dorë, veçanërisht në takimin e parë. Rreth 75% thanë se do të preferonin një takim të matur kur të takonin dikë për herë të parë, me 55% që thanë se e preferojnë atë sepse u lejon atyre të kenë një mendje të qartë ndërsa njihen me të.

Dy nga tre përdorues të Hinge thanë se do të ishte një gjë negative nëse dikush do të pinte shumë në takimin e parë. Pra, nëse ju ndodh të dilni për të pirë, mbajeni në mend këtë.

Herën tjetër kur do të bisedoni me dikë të ri në një aplikacion takimesh ose do të takoni dikë të ri ballë për ballë, ndryshoni gjërat dhe sugjeroni një opsion takimi që nuk përfshin alkool. Këtu janë disa ide të shkëlqyera për frymëzim:

Shkoni në një muze.
Bëni një piknik në park.
Vizitoni kopshtet botanike lokale.
Shkoni në një fushë golfi në miniaturë.
Shikoni një film.
Shkoni në shëtitje ose ecni në një vend piktoresk.
Vizitoni një treg lokal pleshtash.
Merr nje kafe.
Shihni një shfaqje ose muzikore.
Shkoni në një seminar ose klasë që ju intereson të dyve.
Ai shkon në një koncert ose një skenë me muzikë live.
Shkoni në një garë.
Shkoni për një xhiro me biçikletë.
Vizitoni një park argëtimi.
Dhe mbani mend, pavarësisht se çfarë bëni në takimin tuaj të parë, ajo që ka rëndësi është nëse ndjeni një ndjenjë lidhjeje me personin tjetër, prandaj sigurohuni që t’i bëni të gjitha pyetjet e rëndësishme për t’i njohur me të vërtetë. Dhe kur gjithçka është thënë dhe bërë, mos harroni të pyesni veten, si u ndjetë kur ishit me të, a ju respektonte ai etj.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -spot_img

Lajmet e fundit