Saturday, April 13, 2024

|

spot_img

Shkundet sërish Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, shënohet një tjetër tërmet i fuqishëm

po lexohet

Një lëkundje e fortê sizmike u ndje sot në mëngjes rreth orës 04:54 minuta. Për pak sekonda toka në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni u shkund duke risjellë frikën e një viti më parë në vendin tonë.

të fundit

Deklarata kontradiktore të Meriton Mjekiqit/ Çfarë ka rrëfyer moderatori për raportin me të birin para 4 vitesh

Meriton Mjekiqi e ka përmendur shumë herë djalin e tij, Loarin, në shtëpinë e Big Brother Vip ku shprehet...

të ngjashëm