Tuesday, June 6, 2023

|

Plas në Përputhen, Fationi sherr me Anën: Mos më fol mua moj…

po lexohet

Fationi ka dhënë mendimin e tij lidhur me takimin e Anës me Atdheun duke thënë se mes tyre kishte kimi.

Fationi: Përtej ca kam pasur me Anën. Unë besoj shumë në kiminë mes dy personave. Si tha edhe Ana, atë pjesën që kan qenë ato fillimet, dhe kishin kimi shumë. Ishalla Zoti lartë e më lartë.

Ndërkohë një krahasim i Anës duke thënë se të gjithë qeshin kot, ka acaruar Fationin. Ky i fundit i është kthyer Anës duke i thënë se nuk duhet të flasë për të.

Ana: Jemi bërë si stallë, që qeshim kot.

Fationi: Stallë nuk jemi se ti je e para që qesh me ne.

Ana: Qesh me delikatesë.

Fationi: Jep mendimin aty edhe lëre. Mos fol për mua. Mos më thuaj Stall se nuk jam stallë unë.

të fundit

Kledi Hysa dhe Evi Reçi në pritje të fëmijës së parë?!

Kledi Hysa dhe Evi Reçi prej gati një viti po jetojnë një histori të bukur dashurie. Edhe pse romanca...

të ngjashëm