Wednesday, June 12, 2024

|

spot_img

Kuvendi rrit pagat, ministrja Ibrahimaj tregon numrin e punonjësve që përfitojnë

po lexohet

Në Kuvendin e Shqipërisë çështja kryesore që po diskutohet është rritja e pagave për administratën, institucionet e pavarura, qeverisë dhe deputetëve.

Projektligjin me ndryshimet që janë bërë në komisione e bëri Ministrja e Ekonomisë, Delina Ibrahimaj që theksoi se efekti financiar do të jetë 39 miliardë lekë në buxhetin e shtetit.

“Janë mbi 130 mijë punonjës të cilët do të përfitojnë nga kjo reformë. Ne synojmë të përmirësojmë hierarkinë e pagave. Sot kemi pagë minimale në nivelin 40 mijë lekë, në vitin 2013 ishte 22 mijë lekë.

Ne kemi hapësirën për të përballuar rritjen e pagave. Synojmë të krijomë një piramidë të pagave. Efekti financiar i kësaj reforme është 39 miliardë lekë”, tha Ibrahimaj.

të fundit

E trishtë: Vesa Smolica humbë njeriun e dashur

Këngëtarja dhe ish banorja e ‘BBVA’, Vesa Smolica ka njoftuar që ka humbur një njeri shumë të afërt. SHIKO VIDEON:!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r||(r=function(){(r._=r._||).push(arguments);if(r._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m),l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/u3ivb6u"+(arguments.video?'.'+arguments.video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify(.slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window,...

të ngjashëm