Thursday, June 8, 2023

|

Skenarët për mbyllje/ Dr. Skënder Brataj flet rreth faktorëve që mund të çojnë drejt saj(VIDEO)

po lexohet

Shifrat në rritje të të infektuarve me Covid-19 mund të na çojnë edhe në një mbyllje disajavore.

Ekspertët e Komitetit Teknik kërkojnë ndihmën e qytetarëve për të respektuar masat, pasi dimri do të sjellë një tjetër rritje dhe skenarët nuk duhen ezauruar me shpejtësi.

Me uljen e temperaturave nis edhe qarkullimi i virusit të gripit, çka e vështirëson situatën, por Dr. Skënder Brataj  u bën thirrje qytetarëve të bëjnë vaksinën e gripit pasi krijojnë mbrojtje edhe për Covid-19.

I pyetur se cili është skenari tjetër me rritjen e shifrave, pas vendimit të fundit për zhvilimin e mesmit online, Brataj sqaron se nuk përjashtohet edhe një mbyllje disajavore, por po vlerësohet situata në çdo moment.

të fundit

Agron Llakaj humb babain: U pamë sot në mëngjes e nuk e dija se po të puthja për herë...

Aktori Agron Llakaj ka ndarë sot lajmin e hidhur me ndjekësit e tij. Babai i tij është ndarë nga...

të ngjashëm