Saturday, April 13, 2024

|

spot_img

Njoftim për të gjithë shqiptarët që duan të udhëtojnë për në Greqi: Kushtet deri më 10 janar

po lexohet

Ambasada greke në Tiranë ka bërë një shpjegim në lidhje me vendimin e Ministrisë së Shëndetësisë mbi kushtet e futjes së shtetasve të huaj në Greqi.

Ambasada shpjegon se duke filluar nga data 19 dhjetor deri më datë 10 janar, çdokush që do të futet në Greqi, pavarësisht nëse është i vaksinuar apo jo, duhet të ketë me vete një test negativ PCR Brenda 72 orëve ose një rapid test të bërë Brenda 48 orëve.

Njoftimi i ambasadës greke në Tiranë

“Nga data 19 dhjetor 2021 ora 06.00 deri më 10 janar 2022 dhe ora 06.00, hyrja e shtetasve shqiptarë në territorin grek do të bëhet VETËM.

me PCR negative brenda 72 orësh

ose

me një test të shpejtë negativ brenda 24 orëve

Masa vlen për të rriturit dhe adoleshentët mbi pesë (5) vjeç, duke përjashtuar vaksinimin

të fundit

Deklarata kontradiktore të Meriton Mjekiqit/ Çfarë ka rrëfyer moderatori për raportin me të birin para 4 vitesh

Meriton Mjekiqi e ka përmendur shumë herë djalin e tij, Loarin, në shtëpinë e Big Brother Vip ku shprehet...

të ngjashëm