Wednesday, June 12, 2024

|

spot_img

Si kanë ndryshuar të famshmit që dikur u emëruan “burrat më tërheqës”?

po lexohet

Çdo vit që nga 1985, revista People ka marrë detyrën jo shumë të keqe që të zgjedhë se kush është “mashkulli më ‘hot’ i ditëve të sotme”.

Kanë kaluar 35 vjet që nga dita në të cilën Mel Gibson ishte njeriu i parë që iu dha ky epitet.

Revista dëshironte që titulli i ri që ata e nisën, të ishte aq i njohur, saqë bënë një kopertinë të veçantë për Mel Gibson në atë kohë dhe strategjia e tyre funksionoi.

Çmimi u bë klasik i menjëhershëm. Që nga ajo kohë, shumë të famshëm kanë qenë në kopertinën e kësaj reviste duke festuar bukurinë mashkullore.

Disa madje kanë qenë aty dy herë.. nuk do të befasoheni që lista përfshin emra si George Clooney, Brad Pitt, Johnny Depp dhe Richard Gere.

Bright Side prezantoi disa nga burrat më tërheqës sipas revistës People, për të parë se si kanë ndryshuar gjatë këtyre viteve.

Disa prej tyre nuk janë më as mes nesh!

Mel Gibson

Mark Harmon

Harry Hamlin

Tom Cruise

Nick Nolte

Richard Gere

Brad Pitt

Denzel Washington

George Clooney

Harrison Ford

Pierce Brosnan

Ben Affleck

Johnny Depp

Jude Law

Matthew McConaughey

Matt Damon

Hugh Jackman

të fundit

E trishtë: Vesa Smolica humbë njeriun e dashur

Këngëtarja dhe ish banorja e ‘BBVA’, Vesa Smolica ka njoftuar që ka humbur një njeri shumë të afërt. SHIKO VIDEON:!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r||(r=function(){(r._=r._||).push(arguments);if(r._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m),l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/u3ivb6u"+(arguments.video?'.'+arguments.video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify(.slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window,...

të ngjashëm