Friday, September 22, 2023

|

spot_img

Pantallona praktike dhe trendi për punën në zyrë gjatë vjeshtës

po lexohet

Vjeshtë – dimër 2023’ ka të bëjë me “luksin e qetë”, një term që i referohet pjesëve që ndihen paksa të shtrenjta.

Xhaketat e strukturuara, kombinuar me pantallonat dhe aksesorët minimalist, përshtaten më së miri me këtë kategori. Dhe shumë prej këtyre kombinimeve, përshtaten me kodet e veshjeve në zyrë.

Sot, po ju rendisim disa modele pantallonash, që mund t’i vishni në takimet tuaja të punës, nga mëngjesi në darkë, transmeton Top Channel.

Kombinojini me këmisha të thjeshta dhe këpucë klasike gjatë paradites dhe të zgjidhni një kombinim më elegant për pasdite apo një darkë pune.

Po ju rendisim disa nga veshjet, me të cilat do t’ju emërojnë si “punonjësja e veshur më mirë në zyrë”.

të fundit

Fitime marramendëse, blogerët dhe personazhet e TikTok-ut në Shqipëri tashmë do të paguajnë taksa

Të ardhurat nga Tik-Tok, Instagram, platformat ndërkombëtare Booking dhe AirBnB apo bonuset dhe përfitimet e përmuajshme të dëmshmpërblimit nga...

të ngjashëm