Sunday, December 3, 2023

|

spot_img

Nëse kërkoni të keni sukses në jetë duhet të shmangni me patjëter këto katër gjëra!

po lexohet

Nëse jeni duke u munduar dhe dëshiruar të bëheni pjesë e klubit të njerëzve të suksesshëm, atëherë është mirë të filloni të kopjoni disa prej shprehive të tyre më të rëndësishme.

Mbajtja e inateve

Elon Musk ka thënë se “jeta është shumë e shkurtër për të mbajtur inate afatgjate”. Sa më shumë e mbani mendjen tek diçka negative, aq më shumë energji ju vjedh për të bërë diçka më të rëndësishme.

Mendimi se nuk ka zgjidhje të tjera

Personat e suksesshëm janë të përqendruar të krijojnë gjëra të reja të cilat mund ta ndryshojnë botën, kështu që nisni edhe ju të bëni të njëjtën gjë.

Ankimet dhe fajësimet

Ata kursejnë kohë duke mos u ankuar për asgjë dhe nuk i fajësojnë të tjerët për gjërat e këqija që kanë ndodhur. Siç kishte thënë edhe Tony Robbins, “liderët e shpenzojnë 5% të kohës në problemin e krijuar dhe 95% të kohës për zgjidhjen e atij problemi”.

Nuk qëndrojnë në zonën e komfortit

Fakti është se, duke qëndruar komfort me atë se çfarë keni, ju nuk ndryshoni asgjë.

të fundit

Parashikimi i horoskopit 3 dhjetor, ja çfarë kanë rezervuar yjet për ju

Dashi Marrëdhënia ne çift do jete edhe me e ngrohte gjate kësaj dite. Do flisni lirshëm për gjithçka qe iu...

të ngjashëm