Wednesday, November 29, 2023

|

spot_img

Bomba e Alfred Cakos: Edi Rama është klonuar në SHBA

po lexohet

Tema e sotme e “Rrethit Katror” në emisionin “E Diell” i është kushtuar çështjes së fesë klerike, plandemisë, emërimit të Bledi Çuçit si Ministër i Brendshëm dhe klonimit të Edi Ramës.

Ai tha se kryeministri i vendit nuk është Edi Rama por një klon, edhe Putin është një klon dhe se kloni projektohet në mënyrë të atillë që ka të gjitha informacionet që ka pasur ai që klonon dhe mendon se është personi të cilin përfaqëson.

“Gojët e liga thonë se pasi u kthye nga USA, Kryeministri jonë nuk është Edi Rama por një klon, edhe Putin është një klon dhe Mike Pence është një klon i cili sapo u vaksinua dje, ndërsa Trump dhe Biden nuk janë shprehur për vaksinën. Liderët e vërtetë sipas ideve konsperacioniste edhe Hyseni është gjallë dhe ka jetuar në një nga qytetet nëntokësore të Brazilit dhe po kështu thuhet edhe për Abraham Linkoln ku mendohet se është vrarë por nuk është vrarë, por ka jetuar në një vend të fshehtë derisa ka vdekur. Kloni projektohet në mënyrë të atillë që ka të gjitha informacionet që ka pasur ajo që klonon një dhe kloni mendon se është personi të cilin përfaqëson”, tha Cako.

të fundit

Çfarë mund të zbulojë ngjyra e dhëmbëve për shëndetin tuaj – dhe kur duhet të shqetësoheni?

Identifikimi i shkaktarit pse ngjyra e dhëmbëve tuaj ka ndryshuar mund të tregojë gjithashtu se çfarë problemesh mund të...

të ngjashëm