Thursday, June 8, 2023

|

Ana e “Për’Puthen” merr dhuratën më speciale që keni parë deri më tani(VIDEO)

po lexohet

Ana e “Për’Puthen” ka realizuar takimin e saj të radhës me konkurrentin e ri të programit, Atdheun. Dy të rinjtë u duk se u ndjenë mjaft mirë në takimin e tyre, madje Ana theksoi se Atdheu ishte i pari që e kishte bërë të ndihej ndryshe dhe e emocionuar nga të gjitha takimet që ka bërë deri më tani.

Emocionet e Anës u shtuan akoma më tepër në studio, pas dhuratë të veçantë që Atdheu kishte përgatitur për të. Konkurrenti nga Kosova, i dhuroi asaj një CD, në të cilën kishte regjistruar rrahjes e zemrës së tij, pas takimit që kishte zhvilluar me Anën. Një dhuratë dhe një gjetje mjaft e veçantë kjo, që do të mbahet mend gjatë në program.

të fundit

Dea Mishel: Jam fillikat pa të dashur, dua dikë që të më udhëheqë

Pas daljes nga ‘Big Brother VIP Albania’, disa nga banorët s’kanë më komunikim me njëri-tjetrin. E mesa duket kjo ndodhi...

të ngjashëm