Thursday, April 18, 2024

|

spot_img

Zbulohet drafti i BE-së/Hapja e kufijve më 1 korrik, mes vendeve që do të lejohen edhe Shqipëria

po lexohet

Bashkimi Evropian ka krijuar një draft mbi hapjen e kufijve për një sërë vendesh që nuk kanë shkallë të lartë nga infektimi me koronavirus.

Zyrtarët e Bashkimit Evropian janë duke zhvilluar ende diskutime nëse duhet të hapen kufijtë më 1 korrik apo jo, por momentalisht është një draft i cili sipas mediave ndërkombëtare ka shtetet përkatëse si më poshtë.

Dallohet se mes tyre është edhe Shqipëria, që do të thotë se nga 1 korriku BE do të hapë kufijtë me Shqipërinë. Por mbetet vetëm konfirmimi.

Gjithashtu, Bashkimi Evropian po mendon që mos hapë kufijtë më 1 korrik me SHBA, Brazilin, Rusinë dhe Katarin që kanë shkallë të lartë infektimi dhe shtim të rasteve.

LISTA E VENDEVE ME TË CILAT BE MUND TË HAPË KUFIJTË

Vatican City

Monaco

Montenegro

Andorra

Serbia

Bosnia and Herzegovina

Ukraine

Albania

Turkey

Kosovo

Democratic People’s Republic of Korea

Turkmenistan

Vietnam

China

Thailand

Myanmar

Mongolia

Japan

South Korea

Georgia

Bhutan

Lebanon

Indonesia

Uzbekistan

India

Tajikistan

Kazakhstan

Palau

New Zeland

Australia

Dominica

Bahamas

Saint Lucia

Uruguay

Jamaica

Cuba

Guyana

Paraguay

Venezuela

Nicaragua

Costa Rica

të fundit

Arrestohet Soni Malaj dhe dy këngëtarë të tjerë, u ndaluan nga policia teksa po performonin në skenë

Këngëtarët shqiptarë Soni Malaj, Don Phenom dhe Sinan Vllasaliu janë arrestuar nga policia zvicerane. https://youtu.be/d25k816hXlk Sipas raportimeve të mediave, artistët do...

të ngjashëm