Wednesday, November 29, 2023

|

spot_img

Vetëm pas pak ditësh, Whatsapp do të sjellë ndryshimet e radhës!

po lexohet

Aplikacioni Whatsapp do të sjellë risi për përdoruesit. Mbi 2 miliard persona janë përdorues të rregullt të tij, duke e kthyer Whatsapp në një nga aplikacionet më të përdorura në botë.

Aplikacioni i cili është në pronësi të Facebook, është “frymëzuar” të sjellë ndryshime pas situatës të krijuar nga pandemia.

Lista e plotë e ndryshimeve përfshin: Kontakte të reja përmes QR code, modalitetin dark për ëhatsapp desktop, përmirësim i videocall, videocall me 8 pjestarë dhe ndryshim në cilësinë e videove. Për të patur akses në këto ndryshime, duhet të bëni update aplikacioni në javën e ardhshme.

të fundit

Erzen Breçani kthehet në i penduar i SPAK-ut, ka fakte të rënda për prokurorë dhe gazetarë që paguhen nga...

Gazetarja Anduena Llabani tha se pas datës 22 dhjetor do dalin emra drejtuesish të Policisë së Shtetit që janë...

të ngjashëm