Saturday, May 25, 2024

|

spot_img

TEST/ A mund ta gjeni dorezën e fshehur në 11 sekonda? Nëse po, atëherë ju keni inteligjencë të lartë

po lexohet

Kuizet, testet psikologjike dhe iluzionet optike janë ndër gjërat tona të preferuara. Asgjë nuk është më e kënaqshme sesa të jesh në gjendje të kuptosh se si funksionon një iluzion optik, dhe ai më poshtë zbulon shumë për IQ-në tuaj.

Ju keni 11 sekonda për të parë nga afër imazhin e mëposhtëm dhe për të gjetur dorezën e fshehur. Në foto gjashtë të ftuar po shijojnë darkën e tyre. Rasti është mjaft i ndërlikuar pasi disa objekte janë të dukshme në tavolinë, kështu që nuk mund ta gjeni lehtësisht dorezën.

Si mendoni ju? A do të keni sukses në një kohë kaq të shkurtër? Objekti që ai kërkon mund të jetë diku në të majtë, diku në të djathtë ose në qendër.

Nëse keni luftuar mjaftueshëm, është koha për t’ju dhënë përgjigjen. Nëse e keni arritur akoma në 11 sekonda, keni thyer një rekord personal dhe duhet të jeni krenarë për IQ-në tuaj.

të fundit

Sa para merr Sarah Berisha për një postim në Instagram?

Sarah Berisha, një prej blogereve më të dashura, nëpërmjet një interviste të zhvilluar mbrëmjen e djeshme ka folur lidhur...

të ngjashëm