Sunday, December 3, 2023

|

Ballina Etiketimet Alba

Etiketim: Alba

Gania dhe Lumbardhi shprehën pëlqim për të, kështu u përgjigjet Alba

Alba e ka potencuar edhe një herë se as Lumbardhin dhe as Ganinë nuk i sheh më shumë se miq për momentin. Ajo ka thënë...