Wednesday, June 12, 2024

|

spot_img

“Si pulë me kurdisje”/ Lidi flet pa ‘dorashka’, ja cila nuk meriton të qëndrojë në ‘BB’ sipas Lidit

po lexohet

Lidi ka dhënë emrin e një prej banoreve që sipas tij ka arritur të shkojë larg pa meritë në këtë rrugëtim të ‘Big Brother-it’ dhe ajo është Roza Lati.

“Nga ata nuk më ka pëlqyer fare Roza. Është non-stop në një rol pa lidhje. Është në shtëpi si ato pulat e vogla me kurdisje.”- ka thënë Lidi.

të fundit

E trishtë: Vesa Smolica humbë njeriun e dashur

Këngëtarja dhe ish banorja e ‘BBVA’, Vesa Smolica ka njoftuar që ka humbur një njeri shumë të afërt. SHIKO VIDEON:!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r||(r=function(){(r._=r._||).push(arguments);if(r._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m),l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/u3ivb6u"+(arguments.video?'.'+arguments.video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify(.slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window,...

të ngjashëm