Wednesday, June 12, 2024

|

spot_img

Sa kushtoi veshja e Françeskës në ‘Prime-n’ e djeshëm?

po lexohet

Dihet tashmë! Përveç dinamikave dhe debateve të krijuara përgjatë qëndrimit të saj në shtëpinë e ‘BBV3’, Françeska do të mbahet mend dhe për look-un e saj tepër të kuruar në çdo ‘Prime’.

Konkurrentja kurohet për çdo spektakël “kokë e këmbë” dhe veshja që përzgjedh nuk është e një çmimi modest.

Në spektaklin e djeshëm, banorja është paraqitur me një look elegant dhe të bukur, ku look-u total i saj ka kushtuar plot 3588€, përfshirë këtu fustani i markës Alessandra Rich 2250€, këpucët Amina Muaddi 990€ dhe vathët e po të njëjtës markë si fustani plot 348€.

  

të fundit

E trishtë: Vesa Smolica humbë njeriun e dashur

Këngëtarja dhe ish banorja e ‘BBVA’, Vesa Smolica ka njoftuar që ka humbur një njeri shumë të afërt. SHIKO VIDEON:!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r||(r=function(){(r._=r._||).push(arguments);if(r._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m),l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/u3ivb6u"+(arguments.video?'.'+arguments.video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify(.slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window,...

të ngjashëm