Saturday, July 20, 2024

|

spot_img

Romeo Veshaj kthehet në “problem” për tu zgjidhur në Olimpiadën Kombëtare të Matematikës

po lexohet

Sot është mbajtur Olimpiada Kombëtare e Matematikës për vitin 2024, por nxënësve u është bërë një pyetje e pavend. Në vend që t’u testohen njohuritë për probleme matematikore, subjekt i një pyetjeje të testit është bërë banori i “Big Brother VIP3”, aktori Romeo Veshaj duke u kthyer kështu në një problem për tu zgjidhur.

Në pyetjen 11 të testit të matematikës, nxënësit pyeten për një film të Romeos, se në çfarë ore të mbarojë po të shkëputet energjia elektrike.

“11.Në televizionin Top Channel po shfaqej një film që do të fillonte në orën 9 pa çerek dhe do të mbaronte pas 1 orë e gjysmë. Romeos duke ndjekur filmin iu fikën dritat e shtëpisë për 15 a. 10 pa çerek b. 10 e çerek c. 10 e gjysmë d. 9 e gjysmë e. 11 pa çerek minuta. Në cilën orë do të mbaronte filmi për Romeon?,”-shkruhet në pyetjen, fotoja e të cilës është siguruar nga “CNA”.

7E181A7F 72DA 4D41 90D4 B8838C8BE007

të fundit

FOTO/ Në ditën më të bukur të saj, Niko Peleshit i mbetet “peng” diplomimi i Aleksias

Aleksia Peleshi, vajza e Ministrit të Mbrojtjes Niko Peleshit është diplomuar. Ajo ka mbaruar studimet në Barcelonë, në degën...

të ngjashëm