Monday, May 29, 2023

|

Risitë e Whatsapp çmendin përdoruesit, vjen ndryshimi që kishin pritur prej kohësh

po lexohet

WhatsApp po punon për të shtuar përditësime të reja në aplikacion dhe sëfundmi ka ardhur me një risi. Tashmë ju mund të ndryshoni përmbajtjen e mesazheve që iu dërgoni miqve tuaj në WhatsApp.

Ndryshimet mund të bëhen brenda 15 minutave nga dërgimi i mesazhit. Mjaftoni të mbani shtypur gjatë mesazhin tuaj dhe më pas të klikoni opsionin ‘Edit’. Më pas ju mund të editoni përmbajtën e mesazhit tuaj, ose gabimet drejtshkrimore.

Mirëpo, marrësi i mesazhit do të jetë në dijeni që përmbajtja e mesazhit është redaktuar, por nuk do të shfaqet përmbajtja që ju kishit dërguar më parë. Meta njoftoi se ky ndryshim do të bëhet i disponueshëm për të gjithë përdoruesit në javët e ardhshme.

Risitë e Whatsapp çmendin përdoruesit, vjen ndryshimi që

të fundit

“Kur mendojnë që…”/Kejvina Kthella ka një përgjigje për ata që e kanë lënduar!

Kejvina Kthella prej vitesh njihej si një nga vajzat më të bukura të showbiz-it, por së fundmi u bë...

të ngjashëm