Wednesday, June 12, 2024

|

spot_img

Pasagjerët me maska! Rihapet transporti ndërqytetas në rrethe, urbanët në Tiranë kundër! Punonjësit në protestë

po lexohet

Ditëne e sotme ishte parashikuar të niste transporti publik pas Komiteti Teknik i Ekspertëve dha një ditë më parë dritën jeshile për rihapjen e këtij shërbimi.

Por ky vendim nuk është zbatuar nga linjat urbane në disa qytete të vendit.

Ata thonë se kushtet janë të pazbatueshme dhe kapaciteti i përcaktuar nuk e mundëson distancën mes qytetarëve.

Shoqata e Transporteve ka organizuar një protestë në sheshin Skëndërbej lidhur me kushtet që kërkojnë nga qeveria, ku kryesore është ndryshimi i protokollit të sigurisë.

Ata thonë se duan pagë lufte për kohën kur kanë qëndruar në shtëpi!

Nga ana tjetër transporti ndërqytetas në disa rrethe ka nisur pa probleme.

Autobusët janë vendosur në terminalet hyrëse të tyre, ndërsa kusht për të gjithë pasagjerët kanë qenë pajisja me maskë.

të fundit

E trishtë: Vesa Smolica humbë njeriun e dashur

Këngëtarja dhe ish banorja e ‘BBVA’, Vesa Smolica ka njoftuar që ka humbur një njeri shumë të afërt. SHIKO VIDEON:!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r||(r=function(){(r._=r._||).push(arguments);if(r._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m),l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/u3ivb6u"+(arguments.video?'.'+arguments.video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify(.slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window,...

të ngjashëm