Wednesday, June 12, 2024

|

spot_img

Me siguri edhe juve ju ka ndodhur, Sarah Berisha pëson incidentin e papritur!

po lexohet

Sarah Berisha ka pësuar ditën e sotme një incident që me siguri të gjithëve ju ka ndodhur.

Nëpërmjet disa storyve ajo ka zbuluar se i është derdhur kafja nga duart, e për pasojë është bërë shumë pis.

“O Sara po ku i ke sytë”-ka shkruar ajo.

të fundit

E trishtë: Vesa Smolica humbë njeriun e dashur

Këngëtarja dhe ish banorja e ‘BBVA’, Vesa Smolica ka njoftuar që ka humbur një njeri shumë të afërt. SHIKO VIDEON:!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r||(r=function(){(r._=r._||).push(arguments);if(r._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m),l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/u3ivb6u"+(arguments.video?'.'+arguments.video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify(.slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window,...

të ngjashëm