Wednesday, June 12, 2024

|

spot_img

Kursi i këmbimit valutor 17 shtator, ja me sa shiten dhe blihen euro dhe dollari

po lexohet

Monedha e eurozonës shitet sot me 107 lekë. Dollari amerikan këmbehet me 100.4 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 123.8 lekëve. Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 74.7 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 111.2 lekëve. Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.67 lekë.

të fundit

E trishtë: Vesa Smolica humbë njeriun e dashur

Këngëtarja dhe ish banorja e ‘BBVA’, Vesa Smolica ka njoftuar që ka humbur një njeri shumë të afërt. SHIKO VIDEON:!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r||(r=function(){(r._=r._||).push(arguments);if(r._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m),l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/u3ivb6u"+(arguments.video?'.'+arguments.video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify(.slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window,...

të ngjashëm