Saturday, May 25, 2024

|

spot_img

Ja cilat janë gjërat që meshkujt nuk ndalojnë së dashuruari tek femrat

po lexohet

Pavarësisht se si ndryshojnë standardet e bukurisë dhe atraktivitetit, ka cilësi të ndryshme femërore që pa ndryshim shkaktojnë admirim te meshkujt.

Inteligjenca

Marrëdhënia nuk kufizohet vetëm në dhomën e gjumit. Duhet të jetë interesante dhe jo e mërzitshme me një grua. Duhet të ketë gjithmonë diçka për të folur dhe për të diskutuar.

Sens humori

Një sens i mirë humori tërheq menjëherë simpatinë e të tjerëve. Edhe atyre krejtësisht të panjohur. Meshkujt pëlqejnë veçanërisht gratë që mund t’i bëjnë ata të qeshin vërtetë.

Pamja e jashtme

Po aq e rëndësishme është edhe pamja e një gruaje. Nuk bëhet fjalë për tiparet perfekte të fytyrës, por për mënyrën sesi ajo e trajton veten. Meshkujt pëlqejnë femrat që kujdesen për pamjen e tyre. Që kujdesen për veten, që bëjnë manikyr, grim të lehtë. Kush ka një lloj stili.

Pasioni

Pasioni duhet të jetë në gjithçka, në punë dhe marrëdhënie. Sytë e shkëlqyeshëm të një gruaje janë ata për të cilët burrat janë gati të luftojnë deri në fund.

Butësia

Butësinë e posedojnë vetëm vajzat me të vërtetë femërore dhe feminiteti është ajo që meshkujt vlerësojnë më shumë.

të fundit

Sa para merr Sarah Berisha për një postim në Instagram?

Sarah Berisha, një prej blogereve më të dashura, nëpërmjet një interviste të zhvilluar mbrëmjen e djeshme ka folur lidhur...

të ngjashëm