Sunday, July 14, 2024

|

spot_img

Arilena shfaqet e zhveshur nga vaska(FOTO)

po lexohet

Ajo në fakt nuk është njohur për poza të tilla. Por, Arilena Ara ka habitur me një imazh që ka hedhur në Instagram.

Kjo se, ajo shihet se pozoi e zhveshur, në një vaskë të mbushur, mirëpo, meqenëse ishte e kthyer pas, asaj nuk iu pa asnjë pjesë intime.

“A i sheh?” është shkrimi që i la fotos.

të fundit

Të rinjtë e “plakur”, zbuloni rreziqet e jetës pa aktivitet

Vitet e adoleshencës dhe rinisë janë të rëndësishme dhe përkojnë me kohën kur aktiviteti fizik i njeriut supozohet të...

të ngjashëm