Saturday, August 13, 2022

|

Zbulohet si shkoi takimi i Princit Charles me nipërit e tij, Archie dhe Lilibette

Më të lexuarat

Princi Charles takoi për herë të parë mbesën e Lilibette, një vit pas lindjes së saj. Trashëgimtari i fronit britanik pati mundësinë të shihte nipërit e tij, Archie dhe Lilibette, dhe të kalonte pak kohë cilësore me ta, gjatë vizitës së Princit Harry dhe Megan Markle në Mbretërinë e Bashkuar në kuadër të festimeve të Jubileut të Platinumit.

Sipas informacioneve, takimi i Princit Charles me nipërit e tij ka qenë “shumë emocionues”. Ai dhe gruaja e tij, Camilla, kaluan kohë me Megan dhe Harry dhe fëmijët e tyre.

Në Londër, gjatë këtij udhëtimi, Princi Harry dhe Megan festuan edhe ditëlindjen e parë të vajzës së tyre, Lilibette. Ata bënë një festë familjare në Frogmore Cottage, me miq të mirë.

“Ishte mahnitëse të shihje Princin Charles dhe Dukeshën e Cornwall. Ishte e mrekullueshme t’i kishim ata përsëri në MB. Princi Charles nuk e kishte parë nipin e Archie për një kohë të gjatë dhe ishte shumë, shumë, shumë e veçantë të kaloja pak kohë me të. Ai nuk e kishte takuar kurrë Lilin, mbesën e tij. Kështu që takimi me të ishte një moment shumë emocionues dhe i mrekullueshëm”, tha një burrë nga Clarence House.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -spot_img

Lajmet e fundit