Thursday, June 8, 2023

|

Të gjithë e njohin, ja kush është ‘bodyguard-i’ personal i Keisi Medinit (FOTO)

po lexohet

Keisi Medini është mjaft aktive në rrjete sociale dhe sot na treguar pak nga përditshmëria e saj e ditën e sotme na zbuloi se kshte shkruar për të bërë shopping, por jo me shoqet e saj ashtu siç mund ta mendoni.

Personi që e shoqëronte, që bukuroshja e quan ‘bodyguardin’ e saj është babai i saj, Sabiani.

Kemi dhe bodyguard personal kur bëjmë shopping