Saturday, May 25, 2024

|

Ballina Etiketimet Qeni

Etiketim: Qeni

Macja i ‘kërkon’ falje qenit, shikoni momentin e adhurueshëm

Është e zakonshme që vëllezërit e motrat të zihen. Pikërisht kjo ndodhi, por mes kafshëve, edhe atë të ndryshme. Kjo është pikërisht ajo që ndodhi...

Një arsye për t’i dashur më shumë! Studimi tregon se përkëdhelja...

Pronarët e qenve e dinë se përkëdhelja e një qeni është një nga gjërat më të mira. Dhe siç rezulton, shkenca pajtohet. Ndërsa disa...

Flini me kafshën tuaj? Si mund të ndikojë kjo tek ju

Një numër i madh njerëzish kënaqen duke përkëdhelur qentë e tyre, pa menduar as nëse është e dëmshme apo e dobishme për ta. Me...