Saturday, May 25, 2024

|

Ballina Etiketimet Pune shtepie

Etiketim: pune shtepie

Një shkollë në Spanjë i mëson djemtë si të hekurosin, lajnë...

Hekurosja, qepja dhe gatimi janë detyra bazë që shumica e njerëzve mësojnë në shtëpi. Por është krejtësisht ndryshe kur një shkollë e ofron si...

Gruaja bëri punët e shtëpisë për 5 vjet/ Gjykata urdhëron burrin...

Në një rast të veçantë, një gruaje kineze i është dhënë kompensim për punët e shtëpisë që bëri gjatë martesës së saj. Pas një...