Saturday, May 25, 2024

|

Ballina Etiketimet Psikologet

Etiketim: Psikologet

Psikologia myslimane: Martesa me tre gra, një e drejtë. Vajza është...

Rasti i mjekut kirurg Dervish Hasi ka tronditur mbarë opinionin publik. Gjykata e Tiranës vendosi ta linte në burg ditën e shtunë me akuzën...

Psikologët kanë vendosur, kjo është e vetmja gjë për të cilën...

A keni menduar ndonjëherë se çfarë do të ndodhte nëse…? Sigurisht, dhe për shkak se skenarët marrin rrugë të ndryshme, mësoni se nuk jeni...

Psikologët pajtohen: Pse është e rëndësishme të falni dikë që ju...

Filozofi indian Mahatma Gandhi thoshte se “aftësia për të falur është një kualifikim i të mundshmes”. Marrëdhëniet tona ndërpersonale në baza ditore rezervojnë situata...