Sunday, February 25, 2024

|

Ballina Etiketimet Dritan Shakohoxha

Etiketim: Dritan Shakohoxha

Mos e besoni po deshët, por pas ‘sherrit’ Ilda Bejleri dhe...

Dikur ishin kolegë. Për më shumë se një dekadë, Ilda Bejleri dhe Dritan Shakohoxha punuan në DigitAlb – Supersport, njëri si Drejtor e tjetra si...