Wednesday, December 6, 2023

|

Ballina Etiketimet Aeroporti i rinasit

Etiketim: Aeroporti i rinasit

Lajmi i shumëpritur, MIE: Nga data 22 qershor nisin rregullisht fluturimet...

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë njofton se duke filluar nga data 22 qershor 2020, do të fillojnë veprimet për operimin e fluturimeve të rregullta...