Sunday, July 14, 2024

|

Ballina Etiketimet Adoleshentet

Etiketim: Adoleshentet

Të rinjtë e “plakur”, zbuloni rreziqet e jetës pa aktivitet

Vitet e adoleshencës dhe rinisë janë të rëndësishme dhe përkojnë me kohën kur aktiviteti fizik i njeriut supozohet të arrijë majat.adoleshentet01-1024x576Adoleshentët marrin hov, hormonet...

Pesë fraza që adoleshentët duan të dëgjojnë nga prindërit e tyre

Marrëdhënia dhe komunikimi i përditshëm me një fëmijë në adoleshencë është shumë i ndryshëm nga ai me një fëmijë më të vogël. Fëmijët më të...