Friday, September 22, 2023

|

spot_img

Provojeni menjëherë! Ja çfarë ndodh kur shkruani Barbie në motorin e kërkimit të Google

po lexohet

Mania e Barbie ka pushtuar botën dhe duket se e ka bërë edhe Google.

Nëse nuk e keni kërkuar në Google filmin për të cilin të gjithë po flasin këto ditë, është koha që ta bëni.

Kur shkruani Barbie në motorin e kërkimit Google, gjëja e parë që shfaqet janë trailerat dhe faqet që lidhen me filmin, dhe më pas ka një bonus, i gjithë ekrani do të bëhet rozë dhe yjet rozë do të shfaqen.

Ndryshe, premiera e filmit “Barbie” me Margot Robbie dhe Ryan Gosling u mbajt në mbarë botën ditët e fundit. Filmi do të publikohet së shpejti në mbarë botën.

“Barbie” u drejtua nga Greta Gerwig.

të fundit

Fitime marramendëse, blogerët dhe personazhet e TikTok-ut në Shqipëri tashmë do të paguajnë taksa

Të ardhurat nga Tik-Tok, Instagram, platformat ndërkombëtare Booking dhe AirBnB apo bonuset dhe përfitimet e përmuajshme të dëmshmpërblimit nga...

të ngjashëm