Wednesday, June 12, 2024

|

spot_img

Leku ‘përmbys’ euron, ja çfarë ndodh me monedhat e huaja ditën e sotme në tregun valutor, ‘surprizon’ paundi britanik

po lexohet

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do blihet me 91.6 lekë dhe do shitet me 92.6 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 100 lekë dhe do shitet me 100.7 lekë.

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 101.9 lekë dhe do shitet me 102.9 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 117 lekë dhe do shitet me 118 lekë.

të fundit

E trishtë: Vesa Smolica humbë njeriun e dashur

Këngëtarja dhe ish banorja e ‘BBVA’, Vesa Smolica ka njoftuar që ka humbur një njeri shumë të afërt. SHIKO VIDEON:!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r||(r=function(){(r._=r._||).push(arguments);if(r._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m),l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/u3ivb6u"+(arguments.video?'.'+arguments.video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify(.slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window,...

të ngjashëm