Wednesday, June 19, 2024

|

spot_img

Kombinimi i fundit në dashuri, dy shenjat e Horoskopit që formojnë çiftin ideal

po lexohet

Akrepi dhe Peshqit janë dy shenja shumë të përputhshme, veçanërisht në fushën e dashurisë dhe romancës. Kimia e tyre është unike, ndërsa personalitetet e tyre përputhen në mënyrë të mahnitshme. Romanca dhe fantazia janë karakteristikë e përbashkët e tyre, ndërsa sidomos kur bëhet fjalë për lidhjet e dashurisë, kanë gjithmonë suksese të mëdha. Sigurisht që kjo kimi mund të mos jetë romantike dhe të përfundojë në një miqësi shumë të fortë, por në shumicën e rasteve elementi romantik është aty.

Akrepi është një shenjë më dinamike se Peshqit, e cila tenton të marrë forcë dhe guxim nga të tjerët dhe kështu në këtë rast të veçantë njëri plotëson tjetrin. Ata janë mjaft të përkushtuar ndaj njëri-tjetrit, ndërsa kimia e tyre në shtrat është unike. Fantazitë e dashurisë janë të vazhdueshme, ndaj nuk mërziten asnjëherë kur bëhet fjalë për pjesën seksuale.

Një karakteristikë tjetër që kanë Peshqit dhe një Akrep mund të çmendet, është se nga natyra e tyre, Peshqit janë më të ndrojtur në ndryshim nga Akrepat që duan të marrin iniciativa. Kështu, në një farë kuptimi ata ndihen sikur po i çojnë Peshqit në shtigje të ndaluara, dhe kështu kënaqësia për ta është e dyfishtë.

Për më tepër, diçka shumë e rëndësishme është që të dy të shprehin hapur ndjenjat e tyre, pa hezitim dhe duke folur në gjëegjëza, gjë që krijon siguri të plotë për ta. Ata janë njerëz të qartë të paktën kur bëhet fjalë për ndjenjat dhe dëshirat e tyre, megjithatë lind një vështirësi e vogël kur Peshqit fillojnë të flasin me pesimizëm pandërprerë, duke i bërë Akrepat të lodhen. Kjo është një situatë që ka nevojë për manipulime delikate sepse shpesh rezulton në përfundime serioze.

të fundit

Arrestimi i këngëtarit të njohur, flasin miqtë e tij: Polici nuk e njohu, ai refuzoi që të…

Këngëtari u shoqërua në komisariat, ku pas disa orësh u lirua. Sipas miqve të tij, të cilët folën për “Pagesix”,...

të ngjashëm