Sunday, July 14, 2024

|

spot_img

Ilir Shaqiri ironizon Albin dhe Gracianon: Secili për 7 palë qejfe

po lexohet

Banorët e “Big Brother Vip 3”, kanë zhvilluar një sfidë kërcimi me në krye dy koreografët, Albin dhe Gracianon banorët u ndanë në dy grupe dhe nisën provat.

Ndonëse shumë prej tyre nuk kanë dhënë më të mirën e tyre, një mendim si një profesionist ka ardhur me ironi prej Ilir Shaqirit, balerin dhe koreograf shumë i njohur për publikun shqiptar, si dhe ish-fitues i “Big Brother Vip 1”.

Ai me ironi ka ka komentuar ëvizjet e tyre duke u shprehur;

Secili për 7 palë qejfe. Shikojmë këtë improvizim ku do na çojë. Po përse kokën mbrapa mo Albi, shikojnë ata se je përpara. Aha i ka humbur navigatori këtyre”.

të fundit

Të rinjtë e “plakur”, zbuloni rreziqet e jetës pa aktivitet

Vitet e adoleshencës dhe rinisë janë të rëndësishme dhe përkojnë me kohën kur aktiviteti fizik i njeriut supozohet të...

të ngjashëm