Tuesday, July 16, 2024

|

spot_img

“Burg për tradhëtinë?” Zhaklin Lekatari tregon çfarë fshihet pas vendimit

po lexohet

Aktivistja Zhaklin Lekatari hedh dyshime se me ndryshimet në Kodin Penal në lidhje me martesën, ku parashikohet masa me burg, mund të shkohet drejt cënimit të të drejtave të njeriut.

“Pse duhet të ketë sanksione penale kur këto dispozita, kur ato parashikohen në Kodin e Familjes?

Pse na duhen ndryshime me pasoja penale? Duhet të modernizojmë Kodin e Familjes. Ne nuk jemi kundër familjes.

S’jemi duke promovuar bigaminë dhe poligaminë. Por dyshojmë se shkohet drejt shkeljes së të drejtave të njeriut.”, tha Lekatari.

të fundit

Rike Roçi në pritje të ëmbël? Ish-banorja e BBV flet për herë të parë pas lajmeve

Pak ditë më parë në media qarkulluan lajme që ngrinin dyshime se Rike Roçi ishte në pritje të ëmbël. Këtë...

të ngjashëm