Sunday, October 17, 2021

|

A kishte bashkëpunëtorë piloti grek në vrasjen e Carolinës? Hetimet zbulojnë gjithçka

Më të lexuarat

Hetimet për vrasjen e 20-vjeçares Caroline Crouch në maj të këtij viti janë mbyllur. Nga hetimi rezulton se, i akuzuari, Babis Anagnostopoulos, nuk ka asnjë bashkëpunëtor në vrasjen e nënës së fëmijës së tij.

Gjithashtu, në duart e hetuesve, pretendohet se asnjë dokument në lidhje me kamerën që ishte në Maisonette të Glyko Nera nuk mbërriti. Kjo ndodh sepse kompania nga Kina nuk iu përgjigj kurrë kërkesës përkatëse të autoriteteve greke.

Së fundi, sa i përket sekretit bankar, duket se ka pasur transaksione të nivelit të ulët në kartat e Caroline të pamposhtur dhe pilotit 33-vjeçar, për shpenzimet e shtëpisë.

Dosja e çështjes tani pritet t’i përcillet një prokurori për të paraqitur propozimin e tij në Këshillin Gjyqësor.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -spot_img

Lajmet e fundit