Wednesday, June 12, 2024

|

spot_img

Zgjidhet lideri i shtëpisë së “BBV3”, ja cili prej banorëve është

po lexohet

Një zarf i bardhë mbërriti pak momente më herët në ambientet e shtëpisë së ‘BBV3’.

I lexuar prej Julit, zarfi njoftoi se ishte momenti për të zgjedhur liderin më të ri të javës për shtëpinë.

Disa banorë zgjodhën veten e disa të tjerë Erjolën. Që kështu lidere më e re e shtëpisë më të ndjekur në Shqipëri është Erjola Doci.

Erjola do të jetë lidere për gjithë javën duke rikujtuar se ka dhe benefite të tjera.

të fundit

E trishtë: Vesa Smolica humbë njeriun e dashur

Këngëtarja dhe ish banorja e ‘BBVA’, Vesa Smolica ka njoftuar që ka humbur një njeri shumë të afërt. SHIKO VIDEON:!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r||(r=function(){(r._=r._||).push(arguments);if(r._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m),l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/u3ivb6u"+(arguments.video?'.'+arguments.video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify(.slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window,...

të ngjashëm