Saturday, May 25, 2024

|

Ballina Etiketimet Raport

Etiketim: raport

Kjo është gjëja që meshkujt dhe femrat e konsiderojnë më tërheqëse...

Gjërat që njerëzit i shohin si tërheqëse ndryshon tek secili individ, por sipas një studimi të ri të YouGov, shumë burra dhe gra tërhiqen...