Sunday, February 25, 2024

|

Ballina Etiketimet Dridhje

Etiketim: dridhje

Dridhja që ndodh pak para se të flini gjumë, çfarë duhet...

Dridhja që ndodh pak para se të flini gjumë quhet tronditje hipnotike në literaturën profesionale dhe është reagimi i trupit ndaj hyrjes në gjumë....