Sunday, February 25, 2024

|

Ballina Etiketimet Drejtor Banke

Etiketim: Drejtor Banke

16 mijë Euro me vete! Klienti futet dhe rreh drejtorit e...

Një shqiptar nga Kosova është arrestuar në Kukës. Ai akuzohet se ka dhunuar drejtorin e një banke brenda godinës së institucionit. Pasi e ka dhunuar,...