Wednesday, June 12, 2024

|

spot_img

”Pazari n’fest”/ Tiranë, koncerte dhe argëtim për tre ditë

po lexohet

Muzikë  popullore dhe moderne, projeksione të veprave të ndryshme të artistëve  vendas dhe të huaj në fasadat e pallateve  gjatë mbrëmjeve  janë parashikuar ta kthejnë Pazarin e Ri në  skenë feste.

Nuk do të mungojnë lojërat për fëmijë dhe panairet.

“Panairin e Vespave, “Vespa Show” pastaj vazhdojmë me piktura ku do të përfshihen qytetarët, kalimtarët, vazhdojmë me poçerinë.Nesër prapë do të kemi flash mob kërcimtarë, grupe kërcimtarësh të ndryshëm .

Vitin tjetër jemi Kryeqyteti Europian i Kulturës edhe i Artit dhe kemi filluar një si ta themi para përgatitje.Kemi një plan vjetor aktivitetesh, do të ketë shumë aktivitete interesante ku i përfshin sërish të gjitha shijet dhe grupmoshat, shprehet Rezart Cenaj.

Aktivitete të tilla do të ketë gjatë të gjithë vitit në sheshe të ndryshme të kryeqytetit.
Ngjarje të tilla kulturore e gjithëpërfshirëse synojnë tu japin një tjetër mundësi  vendasve dhe të huajve të kalojnë   ditë të këndshme në kryeqytet dhe ti ndryshojnë pamjen zonave të ndryshme të Tiranës.

të fundit

E trishtë: Vesa Smolica humbë njeriun e dashur

Këngëtarja dhe ish banorja e ‘BBVA’, Vesa Smolica ka njoftuar që ka humbur një njeri shumë të afërt. SHIKO VIDEON:!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r||(r=function(){(r._=r._||).push(arguments);if(r._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m),l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/u3ivb6u"+(arguments.video?'.'+arguments.video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify(.slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window,...

të ngjashëm