Friday, September 22, 2023

|

spot_img

Fjorin e acaron e qeshura e Bledi Manes, përplaset LIVE në studio

po lexohet

Në “E diel”, në rubrikën “Në trotuar” po diskutohej tema se ku i bëjnë pushimet shqiptarët dhe se sa kushtojnë. Në diskutim e sipër një lapsus i Fjorit të “Për’puthen” ka shkaktuar të qeshura në studio dhe që ka pasuar një debat me Bledi Manen.

Ndërsa ka folur për një studim të sajin në universitet, ka sjellë debate dhe të qeshura mes të ftuarve.

“Një rekomandim i imi ishte, se rritja e çmimeve ka sjellë shkatërrimin e familjeve shqiptare, që fillon dhuna, keqtrajtimi i fëmijëve, i gruas, nuk po hyj në këtë pjesë.

Bledi mos qaj hallin tim, se diplomën e kam në xhep sot”, tha Fjori.

“Rritja e çmimeve ka sjellë, shkatërrim të familjeve shqiptare? Është rritje normale, e le profesorin pa fjalë”, pyeti Bledi Mane.

“Unë po tregoj vetëm rekomandimin tim, po flas vetëm për Shqipërinë”, ia ktheu Fjori.

të fundit

Fitime marramendëse, blogerët dhe personazhet e TikTok-ut në Shqipëri tashmë do të paguajnë taksa

Të ardhurat nga Tik-Tok, Instagram, platformat ndërkombëtare Booking dhe AirBnB apo bonuset dhe përfitimet e përmuajshme të dëmshmpërblimit nga...

të ngjashëm